Küba İzlenimleri” fotoğrafları Bodrum'u büyüledi…

MEHMET DAĞOĞLU, BODRUM FOTOĞRAF KULÜBÜ'NÜN DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SLAYT GÖSTERİSİNDE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLARI İLE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Kültür ve Sanat 6.03.2014 13:28:44 0
 Küba İzlenimleri” fotoğrafları Bodrum

MEHMET DAĞOĞLU, BODRUM FOTOĞRAF KULÜBÜ’NÜN DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SLAYT GÖSTERİSİNDE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLARI İLE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

 

Bodrum’un tanınmış ve sevilen turizmcilerinden Delfi Hotel Yönetim Kurulu Başkanı fotoğraf sanatçısı Mehmet Dağoğlu’nun “Küba İzlenimleri” fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi Delfi Otel’de düzenlenen bir gecede Bodrum’lularla buluşturuldu. Büyük ilgi gören slayt gösterisi öncesi konuklar için bir de kokteyl düzenlendi.

Küba’da çektiği fotoğraflardan oluşan bir demeti Bodrum Fotoğraf Kulübü’nün desteği ile ve Küba müziğinin bütünleşmesi ile gösterime sunan Dağoğlu “Bu,benim ilk çalışmam oldu. Bunun devamı gelecek. Çok daha ses getirecek fotoğraflarımı sizlere sunmaya çalışacağım” dedi.

Gösteri sonrasında konukların sorularını da yanıtlayan Dağoğlu , Küba’da 5 binin üzerinde fotoğraf çektiğini, bunlardan seçilmiş bir demet sunduğunu, ikinci bir demeti de sunmak için bir çalışma yapacağını söyledi. Dağoğlu “Bana destek veren Bodrum Fotoğraf Kulübüne, benimle Küba’da bulunan turizmci arkadaşım Sami Sıempre Travel Genel Müdürü Murat Gökyokuş’a da teşekkür ediyorum” dedi.

e.mail: necdetbuluz@gmail.com

necdetes@mynet.com

 

 ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90